Focustraining Liefdevol Eigen-wijs Zijn

Actief meer vertrouwen en levenslust in jezelf aanwakkeren?
Op elk moment op je gemak kunnen zijn met welk ongemak dan ook, hoe vrij ben je dan?
Dat is niet gelaten ondergaan wat lastig is, maar met moed en voldoening ermee omgaan zoals jij het liefst wilt.

Leer met de Focustraining de praktische mentale vaardigheden en kennis waar je de rest van je leven van profiteert.
Net als rijlessen en zwemlessen je leren om te bewegen op de grond en in het water.
Eenmaal geleerd, levenslang profijt.

Als je eenmaal weet hoe easy het dan wordt, dan wil je niet meer terug. En pas op: dan kàn je ook niet meer terug 🙂 

p.s. ontvang via de Deelbrief als digitale relax-assistent regelmatig nieuw materiaal in je mailbox: ik kies voor lichter leven


5

Klaar voor een relaxtere jou, mèt meer energie?
Stoppen met er altijd alléén voor anderen te willen/moeten zijn en zelf uitgeput raken? Makkelijker nee zeggen als je dat wilt? 

Natuurlijk is het prima om er ook voor anderen te zijn, maar niet meer ten koste van jezelf. Dat kunnen wij mensenhelpers ons niet langer veroorloven. Kijk om je heen. De huidige wereld heeft mensen in vol ornaat nodig, vol energie en niks minder. Niet half.

Ga je iets anders kijken en doen, dan ga je ook iets anders krijgen. 

Pak dus nu deze kans en je hebt voor altijd kennis, aanmoediging en inzichten om anderen te geven zoveel je wilt èn zelf ook vol levenslust te blijven.

De waarde van deze training naar energie en gemoedsrust is lastig in geld uit te drukken, maar je investering is 121 euro. Geld is te sparen en komt wel weer terug, maar de tijd en kwaliteit van je leven is kostbaarder…

Je bent niet voor niks degene die dit nu zit te lezen. Kies nu voor jezelf! En zowel jij als je omgeving zal ervan profiteren.


3 (2)
Met regelmaat worden mensen verrast door Adnil. De blik, de rush, dat gevoel…van alle betrokkenen. Heerlijk! Wil je daar onderdeel van zijn:

Bijdragen kan hieronder per 25 euro (ex btw) door je aan te melden als vriend van de verrassingsclub. In de Deelbrieven vind je regelmatig de verhalen terug.

Je kan ook mensen en ideeën aandragen. Zo zijn in het verleden mensen verrast met zaken variërend van een driedaagse training , boeken, bloemen, snijplanken voor ouderen-soepmiddag, kaartjes.

Altijd persoonlijk maatwerk en onverwachts 😉 Doe gerust mee, er zijn genoeg mensen die extra waardering kunnen gebruiken. Dankjewel en een fijne dag vandaag!


1 (2)

Een ervaringsgerichte training met praktische oefeningen. Door op 21 momenten met jezelf de suggesties daadwerkelijk te doen leert je hele systeem een nieuwe manier aan. Een manier van kiezen in je dagelijkse leven voor datgene wat je extra rust en vertrouwen brengt. 

Je gaat helderheid ervaren wanneer je hoofd met al zijn denkkracht gaat samenwerken met je hart met al haar intuïtieve eigenschappen. Dat maakt dat je soepeler beweegt met wat het dagelijks leven je aanreikt. 

Start daar nu direct mee door te investeren met 27 euro (ex btw). En je tijd en enthousiasme natuurlijk 🙂 

Ben je klaar voor de effecten van heldere keuzes en gemoedsrust in je hoofd? 

Stuur een mail naar Linda@adniladvies.nl met je product naar keuze.

Dan ontvang je de factuur en na betaling de toegang tot hetgeen je hebt gekozen.

Veel plezier en profijt ervan!