Nog 2 nachtjes slapen, en ga je dan mee op reis?


300716_1
Deze deelbrief is anders dan anders. Het heeft maar 1 onderwerp en dat is mijn zomercursus ‘ Liefdevol Egoïstisch zijn’.

Dit is een uitzondering, omdat ik graag wil dat zoveel mogelijk mensen ervoor kunnen kiezen als ze weten wat het inhoudt. Niet dat je achteraf enthousiaste verhalen van anderen hoort en de gelegenheid om zelf mee te doen totaal gemist hebt. En dit is het laatste weekend om je in te schrijven voor we starten maandag!

Na de aankondiging in de vorige deelbrief heb ik verschillende vragen gehad. Deze zet ik hier voor alle anderen ook op een rijtje.

Hoe werkt het?
11 dagen een digitale les in je mailbox. De eerste op 1 augustus en dan steeds elke derde dag erna. Dus 4 augustus, dan 7 enz. In die les vind je een interessant thema, bijzondere toelichting en uitdagend oefenmateriaal om je te prikkelen je leven te verrijken. In alle opzichten.

Wat levert het me op?
Dat je meer van je kwaliteiten, kracht en het unieke van jou gaat herkennen en benutten in je dagelijks leven. Waardoor je merkt dat dingen je soepeler afgaan. Meer ontspanning, minder druk in je hoofd.
Dat je meer vertrouwen hebt. In het leven en vooral jezelf. Dat je erop vertrouwt dat het goed is wat je wilt zeggen en wilt doen en meer je eigen kompas volgt.
Dat je die handrem eraf haalt. Niet roekeloos, maar liefdevol. Ik wéét dat je soms voelt dat er meer in je zit dan je nu laat zien. Een vonkje van verlangen, een wens?
Dat je nog steeds anderen helpt met wat je werk of talent dan ook is. Alleen voortaan met nog meer plezier en niet ten koste van je eigen energie.

Ik twijfel…hoe kan ik het best beslissen?
Als het onderwerp je prikkelt en mijn energie en uitstraling in de deelbrieven, in levende lijve, in social media enzovoorts je aanspreekt, dan weet je dat je er waarde uit gaat halen. Want de zomerschool is mijn lesmateriaal. Materiaal dat ik heb ervaren en graag door wil geven zodat ook jouw leven makkelijker, soepeler, natuurlijker, ontspannen, plezieriger wordt.
Je weet best of jouw vonk, vlam of vuur van binnen extra aanmoediging en inzichten kan gebruiken.
Bij twijfel: JA… Want wat is het ergste dat kan gebeuren?
En nog belangrijker: wat zou het gaafste zijn dat kan gebeuren?
Bovendien leer je in de zomerschool snel beslissen op basis van wat voor jou het beste is… 🙂

Ik ben op vakantie in die periode, en nu?
De lessen komen per mail in je mailbox en blijven daar geduldig staan tot je tijd en gelegenheid hebt om ze aandacht te geven. Wel raad ik aan om ze in de aangegeven volgorde te doen. Maar je kunt gerust later beginnen of een periode in het midden pauzeren en later weer oppakken.

Wat kost het?
Deze zomerschool heeft een waarde van minimaal € 112,- en bied ik nu aan voor € 39,93 (incl. btw), omdat ik graag wil dat zoveel mogelijk mensen er nu gebruik van maken. Dat is inclusief een € 4,- insider-korting voor jullie als inschrijvers van deze deelbrief.
Van een uit-etentje heb je vaak korter plezier dan de rest van je leven…. 🙂

oe kan ik me aanmelden?
Via deze link.

Hele fijne zomerweken toegewenst!

En voor de deelnemers aan de cursus: een plezierige en waardevolle ontdekkingsreis!